Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen

WELKOM BIJ HCS ESKRIMA

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je leren vechten met wapens? Als het gaat om het vechten met wapens is het moeilijk om de Filippijnse vechtsporten -  ook bekend als Eskrima, Kali of Arnis - over te verslaan. Trainen in de Filippijnse vechtkunsten is uitdagend en verbetert jouw focus, zelfvertrouwen en niveau van fitheid.

 

In tegenstelling tot de meeste krijgskunstsystemen die het ongewapende gevecht benadrukken alvorens met wapens te trainen, benadrukken de Filipijnse vechtsporten het leren omgaan met wapens eerst. Training omvat het leren hoe je met messen en stokken omgaat. Die vaardigheden zijn dan gemakkelijk overdraagbaar naar geïmproviseerde wapens en het ongewapende gevecht.

 

Filippijnse gevechtskunsten zijn zowel een praktische methode van zelfverdediging als een vechtsport.

Een beetje achtergrond over HCS ESKRIMA binnen onze organisatie.

HIER kun je direct naar alle info over Eskrima.

 

HCS Eskrima is een onderdeel van DKMF Fight Concepts, een martial arts organisatie die een breed scala aan lessen, trainingen en workshops aanbiedt. De reguliere wekelijkse lessen geven we voornamelijk in Almere en Amsterdam aan iedereen. Daarnaast geven we trainingen aan professionele organisaties.

 

Word lid van een vechtsportgemeenschap die gepassioneerd, vastberaden en ondersteunend is. Of je nu hier bent voor een dag of je jarenlang hebt vastgelegd, wij hebben precies wat jij nodig hebt.

Meer V

Eskrima, Kali en Arnis zijn de verzamelnamen van de Filipijnse krijgskunsten, eeuwen geleden ontstaan en hebben zich voortdurend verder ontwikkeld voor hun functie in oorlogen. Met Eskrima leert de eskrimador gewapend en ongewapend vechten en zich te verdedigen.

Meer V

DKMF FC beschouwt het als zijn missie zoveel mogelijk mensen te leren hun eerste lijns veiligheid te waarborgen.

 

Deze site gaat specifiek over Eskrima, de basis waarop alle andere systemen zijn gebouwd.

 

Op kravmaga-hybrid.com kun je terecht als je meer wil weten over een echte niet-commerciële vorm van Krav Maga.

De site hybridcombat.systems geeft een inkijkje in ons nieuwste, meest waardevolle verdedigingssysteem.

 

K. Cuijpers

Founder en lead-instructor van Krav Maga Hybrid, Hybrid Combat Systems en HCS-Eskrima.

 

DKMF Fight Concepts, opgericht in 2007, heeft diverse vechtsporten in huis: Krav Maga Hybrid, Hybrid Combat Systems en Eskrima.

Daarmee is DKMF FC een van de leidende autoriteiten geworden op het gebied van verdediging tegen straat gerelateerd geweld.

Behalve de trainingen aan partikulieren, geven we seminars en workshops aan bedrijven die beroepshalve met straatgeweld in aanraking komen.

Onze visie: de beste bodygard ben jezelf.

DKMF FC richt zich op diegenen die de gevechts- en zelfverdedigingsconcepten, zoals die ontwikkeld zijn door ons, willen leren begrijpen én beheersen om hun veiligheid te verbeteren en henzelf en/of andere in noodsituaties te kunnen beschermen.

OVER ESKRIMA

Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen
Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen
Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen
Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen