Privé Training Eskrima

Privé Training Eskrima behandelt natuurlijk het complete systeem - stok-, mes- en ongewapend gevecht - maar bepaalde beroepsgroepen kunnen een voorkeur hebben voor een deelgebied.

Dit kan van te voren aangeven worden.

Doelstelling van een privétraining is natuurlijk een gerichte en snelle leergang; volledige aandacht van de instructeur, geen 'concurrentie' van ander sporters die misschien sneller of langzamer zijn. Sommigen geven er de voorkeur aan hun kennis en kunde niet aan de grote klok te hangen; privétraining is discreet.

 

Een korte reeks Privé Trainingen kan ook gebruikt worden als een introductie in de sport, snel vorderingen maken, voorbereiding op groepslessen of een specifieke set technieken aanleren. die je gebruikt binnen je eigen zelfverdedigingssysteem.

Waarom zou je kiezen voor Eskrima, bij uitstek een wapentraining met een ongewapende component?

Behalve het feit dat sport in het algemeen gezond is brengt traint Eskrima je in het nemen van snelle beslissingen, leert je accuraat, efficiënt en ontspannen te opereren in stressvolle situaties.

Eigenschappen die in het dagelijks leven ook van pas komen.

 

Misschien speelt het al lang door je hoofd om een vechtsport te gaan trainen maar je vindt jezelf niet sterk genoeg, jouw conditie is onder de maat - tenminste dat vind je zelf.

Je bent een vrouw, wil ook iets aan zelfbescherming doen maar die ruwe krachtdingen is niet helemaal jouw wereld.

 

Eskrima is dan het overwegen waard; sterk hoef je er niet voor te zijn, wel slim.

 

En zo zijn er nog heel veel voordelen te benoemen waarom je Eskrima eens zou moeten uitproberen; een belangrijk dingetje is dat de trainingen heel veel fun brengen.

Maarja, het is wel een wapensport - messen, stokken ...

Met een mes mag je niet rondlopen, laat staan een machete of een bijl. De hele dag een stok meezeulen is het ook niet echt handig.

 

Het mooie aan Eskrima is dat de hantering van een stok in principe hetzelfde is als de hantering van een mes en dat dat systeem naar het ongewapende gevecht wordt doorgetrokken. Kortom, je leert maar liefst 3 afstanden tegelijk te beheersen, je leert ook alles als een wapen te hanteren; een paraplu of fietspomp, handtas, je bril of kam, enz.

Het belangrijkste aspect van het trainen met wapens - vooral voor beroepsgroepen die door hun werk met geweld in aanraking kunnen komen - is het feit dat je de wapens van de tegenstanders leert kennen.

Je leert zelf te vechten met een wapen, veel beter dan de eerste de beste messentrekker op straat. Zou iemand je met een wapen belagen dan herken je de situatie, dat brengt belangrijke rust en overzicht.

Een andere context dan een werksituatie maar wel een prima voorbeeld: een standaard mesincident waarbij het slachtoffer de strategie van de verdachte niet begrijpt, afleiden met een lege hand en vervolgens met een wapen toeslaan..

Kosten PrivéTraining Eskrima.

In een eerste (gratis) gesprek wordt de doelstelling van Privé Training bepaald waarna een programma geschreven wordt op deze basis.

PrivéTrainingen duren ruim één uur per les en zijn af te nemen in pakketten van 5 trainingen.

 

Kosten voor één pakket bedragen € 275,=

Uiteraard kun je ook een lidmaatschap nemen en deelnemen aan de reguliere groepstraining. Klik HIER om dat te regelen

 

Hier kunt u boeken. Heeft nog vragen neem dan telefonisch kontact op 06-53 192 418

Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen
Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen
Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen
Boek je Proeflessen
Word lid en kom trainen